Jump to content

Hey Guest, Welcome to Backlinksforum - Archive!

Sign up today in order to gain access to a vast range of features including the ability to create new topics, send private messages, Facebook & Twitter integration and MUCH more!

  • RSS Feed
  • Important

    This is the (read only) Archive of Backlinksforum.com up to December 3 2011
    If you want to start a new topic, then you need to go to: www.trafficplanet.com


    - - - - -

    Article Base Links No Longer Working.


    • Please log in to reply
    11 replies to this topic

    #1 Dean G

    Dean G

      Junior Member

    • Members
    • PipPip
    • posts 11
    • Joined: 11-May 10
      Reputation: 10

    Posted 18 August 2011 - 10:19 AM

    I have being article marketing quite a while now and get a lot of success but lately none of my links are working from articlebase. Is anyone else experiencing this.

    This is the below message i get in all the signature boxes.

    "Visit Unforgettablegifts now and browse our huge range of gifts. We have a large selection of <a rel="nofollow" onclick="javascript:_gaq.push(['_trackPageview', '/outgoing/article_exit_link/5130800']);" href=""http://www.xxxxxxxxxx.xx/gifts-for-her.html"">Gifts for her</a> to suit any occasion. We also have a massive range of <a rel="nofollow" onclick="javascript:_gaq.push(['_trackPageview', '/outgoing/article_exit_link/5130800']);" href=""http://www.xxxxxxxx.xx/christmas-gifts.html"">Christmas Gifts</a>.


    This has only started to happen recently and i have over 100 articles working fine on my account.

    Any ideas, i contacted article base twice but never heard back from them.

    Edited by Dean G, 23 September 2011 - 09:50 PM.


    #2 vinnybock

    vinnybock

      Junior Member

    • Members
    • PipPip
    • posts 10
    • Joined: 20-August 11
      Reputation: 10

    Posted 22 August 2011 - 10:44 PM

    Did you try removing, then replacing the links?

    Are you sure something on your end didn't change? New cloaker/redirect (ect.)
    Need Backlinks?.. How Bout Dirt Cheap Traffic?...
    Powerful, Free, Affiliate Marketing Guide...

    #3 MofoJoe

    MofoJoe

      Member

    • Members
    • PipPipPip
    • posts 53
    • Joined: 05-August 11
      Reputation: 10

    Posted 25 August 2011 - 09:27 AM

    err hello, Panda, article sites=rubbish. Get articles published on other people's blogs.

    Article sites= easy which means low link value
    blogs with pr etc= hard, thefore more value

    #4 Ohio Health Insurance

    Ohio Health Insurance

      Junior Member

    • Members
    • Pip
    • posts 2
    • Joined: 24-August 11
      Reputation: 10

    Posted 02 September 2011 - 06:09 AM

    I think its a temporary glitch. All my links are working properly.

    #5 Dean G

    Dean G

      Junior Member

    • Members
    • PipPip
    • posts 11
    • Joined: 11-May 10
      Reputation: 10

    Posted 23 September 2011 - 09:51 PM

    err hello, Panda, article sites=rubbish. Get articles published on other people's blogs.

    Article sites= easy which means low link value
    blogs with pr etc= hard, thefore more value


    sorry there, but your wrong!!!! And i can happily prove it! :) dont believe everything you read, try testing it first.

    #6 empori_exchange

    empori_exchange

      Senior Member

    • Members
    • posts 321
    • Joined: 30-July 11
      Reputation: 10

    Posted 04 October 2011 - 04:47 AM

    yes i also noticed it. have you seen the article rich? this site is also down after panda update.
    thanks
    EWA Private Network pays me PAYPAL WEEKLY!

    #7 mwoody

    mwoody

      Junior Member

    • Members
    • Pip
    • posts 9
    • Joined: 21-May 11
      Reputation: 10

    Posted 05 October 2011 - 05:39 PM

    sorry there, but your wrong!!!! And i can happily prove it! :) dont believe everything you read, try testing it first.


    with you on that brother! what's spinning? ;)

    #8 genesis37

    genesis37

      Junior Member

    • Members
    • Pip
    • posts 9
    • Joined: 22-September 11
      Reputation: 10

    Posted 11 October 2011 - 09:27 PM

    I have only found that they a no follow links, but when searching for my links using yahoo explorer they do not show up??? strange but then I check webmaster tools and they are recognised.
    Just thought I would share some things that I have been working on: Yamaha P85, Yamaha NP30 and the Yamaha P95B

    #9 lalitbansal004

    lalitbansal004

      Junior Member

    • Members
    • Pip
    • posts 8
    • Joined: 26-August 11
      Reputation: 10

    Posted 19 October 2011 - 06:04 AM

    Heyy,...My Article Base Link is Working Every Time.

    #10 ankitasharma

    ankitasharma

      Junior Member

    • Members
    • PipPip
    • posts 29
    • Joined: 23-July 11
      Reputation: 10

    Posted 21 October 2011 - 11:58 AM

    My links in article base are working properly.......

    #11 mscipl

    mscipl

      Junior Member

    • Members
    • Pip
    • posts 7
    • Joined: 13-October 11
      Reputation: 10

    Posted 24 November 2011 - 09:35 AM

    I have more than 20 articles published in my article base account and my all the links working perfectly.

    #12 flash

    flash

      Senior Member

    • Members
    • posts 240
    • Joined: 25-July 10
      Reputation: 10

    Posted 25 November 2011 - 03:49 PM

    Because it was a temp error I guess lol :)




    0 user(s) are reading this topic

    0 members, 0 guests, 0 anonymous users